Bag Bloggen

Om sig selv: Navnet er Kamilla, 32 år, bosted; Aarhus, Tranbjerg J, mor til to præmature piger som kaldes for mini holdet eller mini gruppen. Og de har navn, men kalder den store for loppen, og den mindste for mini loppen. Ikke alle der gider skrive navn på tøser, eller fordi man har lyst til holde hemmelighed eller bare lyst til holde for sig selv eller flere grundet. Jeg er hørehæmmet siden jeg var ca. 6 år, og blevet CI opereret første øre i 2009, og den anden øre i 2015, så jeg kunne høre begge øre, og jeg kunne følge mine pigers stemme.

Mad: Jeg elsker at lave mad, finde på kreative mad, og så fordi jeg er veganer/vegetar, men jeg spiser kun fisk, har overvejer om fravælge fisk, men det er smule svært, for jeg elsker hummer, krabber, og m.m. Men jeg spiser bare ikke alt det kød. Min lille familien spiser kød, det samme gøre vores familien også, også mine børne. Men jeg hader lever, og har aldrig bryd mig om det. Jeg elsker stå i køkken, lave mad, bage og meget mere. Gøre i også det???

Hækle; Jeg elsker at sidde og kobler af med hækling, og hækler ALT, når det f.eks køkken, bolig, børnetøj, voksentøj, noget til kolde dage, bamser, tæpper, legetøj, og m.m, men jeg elsker at bruge tiden på hækle, når jeg ikke har andre ting at lave, så bruger jeg tiden på hækle, så jeg har noget at koble det af, når det f.eks stress, eller bare får lysten. Så har jeg også hækle til salg, hvis nogen er interesseret. Hvis i gerne ville bestille, så må i gerne skrive mail på kky8887@live.dk, så modtager jeg gerne jeres bestillinger, priserne er kommet an på hvad i ville ha, og hvor meget garnet og tid tager. Jeg forventer gerne i er tålmodighed, så hurtigt hækler jeg ikke, grundet børnene <3.

Interesseret; Jeg elsker også sy tøj, og har engang lave barnedåb kjole, og andre ting. Så elsker jeg at tage billeder. Indretning, Mode/tøj, Shopping, Madlavning, Oplevelser, Kreative, Tegne, Bullet Journal, Børnene, Og tænke kreative.

Børn: Mine børn er født for tidligt, så de er stærke og sunde raske piger, og har MEGET energi som alle, men sygdom oplever vi meget. Mine piger har meget specielt navn, ikke alle dansker hedder det nærmest, eller ikke så populær. Vi ville have mere end dansk navn. Storesøster hedder Felina Maria Young, og lillesøster hedder Moana Louise Young, men nogen gangen skriver jeg ofte M og F, stedet for lang navn. Maria og Louise som mellem navn, er grundet til, jeg valgte, fordi jeg havde en storsøster som jeg mistede i tragisk uheld af lastbil, da hun var ude med aviser som 11 årige, og døde efter. Jeg var omkring 8 år, da det skete. Jeg var ene barn længe siden. Derfor får mine piger mellemnavn, så vi ikke glemmer min søster. Og fordi hun er del af mit liv. Det har været super hårdt at miste og igennem går som ung pige. Loppen blev født 3 mdr. tidligt født, uge 25+5, og hun har været meget igennem nål, sygehus, og m.m, men hun har klare super fantastisk, og hvert et skidt og sekunder klare hun super, og fantastisk, at jeg er stolt af hvordan hun har klaret igennem. Mini loppen er også født for tidligt, men ikke så meget som sin søster. Hun er født 2 mdr. for tidligt. 

Er der mere, du/i gerne ville vide, så er i velkommen til efterlader kommentar <3