Tidlig gang med køkkenet

Jeg er en heldig mor, der gerne ville hjælpe med i køkkenet. Og det var skønt. Min mindste datter ville gerne hjælpe, det gøre mig glad indeni. Den store datter har også sidde og lært at skrælle kartofler og gulerødder, da hun var mindre. Men nu er hun blevet store og kan nemt finde ud af. Nu skal den mindste også lige lære ..

Det er skønt at lære børnene, når det kommer til køkkenet, og det bliver også dejligt at en dag slipper for madlavning, og lad pigerne sørget mad en gang om ugen. Men lige pt er det vigtigt de først lære nogen ting før de kan finde ud af det. Tror det bliver omkring 10 års alderen, de kan begynde at lære at lave mad uden voksen 🙂 jeg glæder mig en dag 👍🏼

Lære i også børnene at skrælle kartofler, gulerødder i første omgang???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *