Beslutning er taget.

Jeg ved simpelthen ikke rigtig, hvad jeg skal sige eller fået skrevet det her ned. Det må jeg nødt til at forklare tingene som det er, og håber på accepteret det, som det er. Livet er ikke let, eller lidt svært at vælge mellem. Men her kommer det. Jeg var nødt til at være ærlig omkring det.

Det er svært for mig, at forstå, men letter for mig at slippe for alt det tranport og sådan. Men Desværre blev beslutning taget.

Min kæreste J og jeg har snakket sådan frem og tilbage om tingene. Hvis vi vælger Sjælland, så skal jeg jo køre med ham, pga. han ikke kan selv gøre det, og pga. angst og sygdom, han kæmper med. Jeg ville allerhelst gerne slippe for køre helt til Jylland med ham og tilbage igen på Sjælland samme dag, det bliver desuden langt for mig, helt ærlig, mens vi har pigerne på Sjælland, er det eneste der passer, er min forældre indtil jeg kommer tilbage. Men Jeg ville meget gerne bo tæt på min familien, men desværre bliver det ikke . Undskyld til nærmeste.

Det hele ville helst være letter for mig, at vi vælger Grenaa, fordi han er tryg ved hans mor, pga. han kan ikke lave mad, eller handle ind, holde ordne på huset, selvom han gøre det på hans måde, men jeg er for det meste sørger for ALT. Jeg er den, der laver mad, handler ind, gøre rent, holder ordnen på huset, sørger for børnene kommer afsted, eller passer dem, når de er syge, eller hvad det ellers bliver, han hjælper ofte tid, når jeg enten står og laver aftensmad, eller laver mad eller bager, eller passer dem, når jeg er ude, nogen gangen tage børnene ude, når jeg har brug for ro og slappe af. Men ellers klare jeg det meste selv ALENE.

Det ville også være nemmere, hvis det er at min forældre kan evt bare komme på ferie, så længe de ville, når de er i Grenaa, fordi J kan være hos hans mor i mens, uden at være stresset, med at komme afsted. Det er fint, at blive sådan. Istedet at de skal afsted. Og det samme med, at jeg er på ferie hos min forældre, er det sådan, at han har MOR, at smutte over og spise aftensmad, frokost og sådan, hvad man ellers finder på, uden at skrive og skændtes over SMS, over han ikke kan klare det. GODT hans mor er på bane tæt på, når jeg er på Sjælland.

Jeg er den, der er stærkeste, og er nødt til være det, pga. mine piger. De skal ikke se, jeg ikke dur til noget eller være dovnen, så jeg er nødt til. Og desuden klare vi meget godt…

Jeg er kede af, jeg håber i forestår hvorfor, Og til jer mine kære familien, vi må bare ses i weekender til fødselsdag og en gang mellem tit, når jeg er på Sjælland.
Livet er for kort til det, men vi må nyde så meget vi kan <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *