Efterårs ferien er i gang

Så er det efterårs ferien, og det er startet godt. Pigerne havde en super dag, inden ferien starter.

Jeg har været til møde i dag, hvilket det gik super godt, og jeg er meget spændt på om, jeg bliver godkendt til flexjob. Jeg er både spændt og nervøs, jeg har både slidt og knoklet på arbejde uden fravær 🙂 jeg havde kun haft fravær, hvor en af pigerne blev syg, jeg havde hovedpine og så snottet/forkølet. Heldigvis gik det over, jeg er blevet frisk..

Nu starter efterårs ferien, og jeg har desværre ikke ferie, jeg skal stadig arbejde. Øv. Jeg har aftalt med farmor, at hun tager det store børn og forkælet dem mens jeg skal på arbejde ❤️ far passer lillesøster og klare det fint at passe ❤️ jeg skal stadig til møde den 15 oktober . Stadig om flexjob og om jeg skal skifte arbejde eller ej.

I weekend skal jeg nyde så meget fridag, det står på bagning, til næste par dage, og slappe af, hækle/strikke. Og ikke andet. Sove længe selvfølgelig ❤️

Ha god weekend/aften, jeg ville tage mig en kop kaffe, for jeg skal være oppe længe indtil jeg ikke orker mere.

Strikke og snottet

Hey there.

Jeg er gået i gang med ny projekt på lære strikke, og det var nemt perlestrik, og lærte hurtigt via YouTube, og min mor er professionel når det kommer til strikkehalløj. Denne gang er jeg gang med strikke halstørklæde i perle mønster, og er spændt på resultat, og det er en julegaver. Jeg glæder mig.

Jeg er blevet snottet, og forkølet. Det er mega træls, og især fordi jeg stadig går på arbejde, og bruger min næsespray, mens jeg er på arbejde. Drikker kaffe og te hverdag, så jeg kan blive frisk. Jeg hader snottet og nu kommer sygdom, fordi vinter og kulden er på vej 🤧 tror jeg smutter tidligt i seng, om et par timer, for skal op og på arbejde imorgen 🤧