Efterårs ferien er i gang

Så er det efterårs ferien, og det er startet godt. Pigerne havde en super dag, inden ferien starter.

Jeg har været til møde i dag, hvilket det gik super godt, og jeg er meget spændt på om, jeg bliver godkendt til flexjob. Jeg er både spændt og nervøs, jeg har både slidt og knoklet på arbejde uden fravær 🙂 jeg havde kun haft fravær, hvor en af pigerne blev syg, jeg havde hovedpine og så snottet/forkølet. Heldigvis gik det over, jeg er blevet frisk..

Nu starter efterårs ferien, og jeg har desværre ikke ferie, jeg skal stadig arbejde. Øv. Jeg har aftalt med farmor, at hun tager det store børn og forkælet dem mens jeg skal på arbejde ❤️ far passer lillesøster og klare det fint at passe ❤️ jeg skal stadig til møde den 15 oktober . Stadig om flexjob og om jeg skal skifte arbejde eller ej.

I weekend skal jeg nyde så meget fridag, det står på bagning, til næste par dage, og slappe af, hækle/strikke. Og ikke andet. Sove længe selvfølgelig ❤️

Ha god weekend/aften, jeg ville tage mig en kop kaffe, for jeg skal være oppe længe indtil jeg ikke orker mere.

Strikke og snottet

Hey there.

Jeg er gået i gang med ny projekt på lære strikke, og det var nemt perlestrik, og lærte hurtigt via YouTube, og min mor er professionel når det kommer til strikkehalløj. Denne gang er jeg gang med strikke halstørklæde i perle mønster, og er spændt på resultat, og det er en julegaver. Jeg glæder mig.

Jeg er blevet snottet, og forkølet. Det er mega træls, og især fordi jeg stadig går på arbejde, og bruger min næsespray, mens jeg er på arbejde. Drikker kaffe og te hverdag, så jeg kan blive frisk. Jeg hader snottet og nu kommer sygdom, fordi vinter og kulden er på vej 🤧 tror jeg smutter tidligt i seng, om et par timer, for skal op og på arbejde imorgen 🤧

Spaghetti med kødsovs

Det er fredag, menu plan er spaghetti med kødsovs. Det er min egen opskrift uden af bruge andres. jeg har bare blandet lidt af hvert.

Opskrift;
Kødsovs:
1 pk hakket oskefars
1 dåse hakket tomat
1 halv dåse eller 2-4 spsk tube tomatpure
1-2 spsk kecthup
1 tsk basilikum
1 tsk timan
1 tsk oregano
Mælk el. Cremefine
Halv grønt/oske boullionterning
Salt og peber

Fremgangsmåde:
1. Brun hakket fars, salt og peber.
2. Når kødet er brunet, så hælder du hakkettomat i, og røre det rundt.
3. Derefter hælder du timan, oregano, og bailikum i, og røre det rundt.
4. Hæld cremefine eller mælk i, bestemmer du selv, om den skal fed eller bare sunde måde. røre det rundt.
5. kom halv eller spsk tomat pure i og ketchup, og røre det rundt.
6. kom frosne ærter, boullionterning i, og røre det rundt og smag til, lad det koge, og smag på.

Sovsen må gerne smag både til lidt tomat og oske smag blanding, og det er børnevenlig måltid.

Kog spaghetti eller pasta efter anvisende på pakken, og bon appetit 😊

Inspiration

Jeg er begyndt at lave mere kreative og inspiration, og har alt for mange projekter igang. Jeg elsker at sætte mig i gang med nogen ting, så jeg ikke går i stå.

Da vi skal snart eje et sted, som er foreviget, og jeg har som sagt gået og lavet masse af projekter, såsom ideer og inspiration til pigernes værelse, som skal have hver deres egen værelse. Jeg glæder mig til en dag skal indretning og gøre det mere hyggeligt og pænt, de ville bruge flere timer på hver deres værelse. Det bliver bare spændende ❤️

Inspiration fra Hama perler bogstaver og det er fantastisk ide, til pigernes værelse, med deres navn på, denne første klodser er færdig, er min ældste datters navn ❤️ jeg er tilfreds ..

Jeg viser mine kreative når jeg er færdig ❤️

Beslutning er taget.

Jeg ved simpelthen ikke rigtig, hvad jeg skal sige eller fået skrevet det her ned. Det må jeg nødt til at forklare tingene som det er, og håber på accepteret det, som det er. Livet er ikke let, eller lidt svært at vælge mellem. Men her kommer det. Jeg var nødt til at være ærlig omkring det.

Det er svært for mig, at forstå, men letter for mig at slippe for alt det tranport og sådan. Men Desværre blev beslutning taget.

Min kæreste J og jeg har snakket sådan frem og tilbage om tingene. Hvis vi vælger Sjælland, så skal jeg jo køre med ham, pga. han ikke kan selv gøre det, og pga. angst og sygdom, han kæmper med. Jeg ville allerhelst gerne slippe for køre helt til Jylland med ham og tilbage igen på Sjælland samme dag, det bliver desuden langt for mig, helt ærlig, mens vi har pigerne på Sjælland, er det eneste der passer, er min forældre indtil jeg kommer tilbage. Men Jeg ville meget gerne bo tæt på min familien, men desværre bliver det ikke . Undskyld til nærmeste.

Det hele ville helst være letter for mig, at vi vælger Grenaa, fordi han er tryg ved hans mor, pga. han kan ikke lave mad, eller handle ind, holde ordne på huset, selvom han gøre det på hans måde, men jeg er for det meste sørger for ALT. Jeg er den, der laver mad, handler ind, gøre rent, holder ordnen på huset, sørger for børnene kommer afsted, eller passer dem, når de er syge, eller hvad det ellers bliver, han hjælper ofte tid, når jeg enten står og laver aftensmad, eller laver mad eller bager, eller passer dem, når jeg er ude, nogen gangen tage børnene ude, når jeg har brug for ro og slappe af. Men ellers klare jeg det meste selv ALENE.

Det ville også være nemmere, hvis det er at min forældre kan evt bare komme på ferie, så længe de ville, når de er i Grenaa, fordi J kan være hos hans mor i mens, uden at være stresset, med at komme afsted. Det er fint, at blive sådan. Istedet at de skal afsted. Og det samme med, at jeg er på ferie hos min forældre, er det sådan, at han har MOR, at smutte over og spise aftensmad, frokost og sådan, hvad man ellers finder på, uden at skrive og skændtes over SMS, over han ikke kan klare det. GODT hans mor er på bane tæt på, når jeg er på Sjælland.

Jeg er den, der er stærkeste, og er nødt til være det, pga. mine piger. De skal ikke se, jeg ikke dur til noget eller være dovnen, så jeg er nødt til. Og desuden klare vi meget godt…

Jeg er kede af, jeg håber i forestår hvorfor, Og til jer mine kære familien, vi må bare ses i weekender til fødselsdag og en gang mellem tit, når jeg er på Sjælland.
Livet er for kort til det, men vi må nyde så meget vi kan <3

Cirkusland 2020

Hejsa.

Så er vi kommet godt frem til Sjælland i går, og det var skønt at komme væk fra stedet, og bare nyde livet omkring man elsker. Vi er på ferie hos mormor og morfar. Og vi hygger og har det meget godt.

I dag har vi været ved cirkusland, som ligger i slagelse ❤️ og det var super hyggeligt, og skønt opleve noget for mini holdets skyld! – mormor skulle ikke med, fordi hun skal til læge samtale, så morfar tog med os til cirkuslandet. Og det var super hyggeligt, og mini holdet havde hygge sig meget og har det sjovt. Vi nyder det..

Imorgen skal vi noget endnu spændende til Andels Nyvang, et salgs som gamle by, som Århus 🙂 om gamle dage. Men det bliver også lagt ind imorgen når turen er overstået. Følg med Instagram, hvor jeg poster videoer, story og billeder om turen 😊 @kamillayounghansen87 er brugernavn, og tjek det ud og i er selvfølgelig velkommen til følge ..

God dag derude og nyd det ☀️❤️

Helligdag + weekend

Her er stille på bloggen, men mangler del inspirationer, og det er svært at finde på at skrive. Men Her i weekend har vi ikke lavet særlig meget, andet end nyde vejret, og været på legeplads, og m.m. Joshua var her siden torsdag, og det blev skønt at han kom her, men det er bare træls at det er kontant spil for ham hele dagene langt.

Min store pige har lært at cykle uden støttehjul, og det var en kæmpe oplevelse for os, især hende den spiloppen, og det var så sjovt, og hun nyd det. Hun bliver ved med øve og øve, men eneste hun skal lære at komme på pedel, uden hjælp, så farter hun afsted. Jeg tror her, i sommerferie, skal vi absolut ud og cykle en tur, hende, mini loppen og mig <3 OG vi skal vidst se efter et par nye cykle til hende, som hun skal træne sig til, hvis hun skal cykle med mig en gange mellem (: 

Hun var mega stolt, i kan se video <3

Weekend hos farmor

Hele weekend har været super fantastisk 🙂 vi har så hentet bonus dreng J, og hjem og slappe af. I dag er det take away food, og vi har besluttet os, at J skal lige opleve, hvor kæmpe rulle kebab var, og det var største kebab, vi nogensinde har spist, mætter utrolig meget.

Lørdag skal vi hjem til farmor, og slappe af, hygge, og spise god mad. Pigerne har hygget sig, snakket med farmor. Vi har også gået ned til andedammen, fodre ænder, og det var hyggen, men lidt kold blev det også. Det er bare sædvanligt som vi plejer, når vi besøger farmor. Og pigerne elsker det og J elsker også at være hos farmor 😉

Vi fik lækkert oksestegt med brun sovs og kartofler, selvfølgelig farmors hjemmelavet broccoli salat 👍🏼 virkelig gode ❤️ tak for god måltid ☀️

Tilbage efter Corona

Nå, en næsten knap 2 måneder hjemme fra børnehave og vuggestuen, har været fantastisk, men også stressende, Rytme er fuldstændig rodet, og mini holdet har været så forvirret, rytme er vendt på hovede end før. Det er stressende. Jeg skal stadig arbejde i Corona-tiden, mens faren skal passe pigerne i Corona-tiden, mens mini holdet holder ”ferie”. Hverdage har været træls, mini loppen har ikke spist særlig ordenligt, selvom det blev lavet masser af hendes livretter og det hele, men stadig ikke helt ordenligt. Det virker KUN i vuggestuen. Vi har haft travlt, bloggen har været stille, og jeg har ikke havde tid til skrive blogger :/ Det bliver efterhånden lavet om på. Det skal nok blive godt <3 I promisee .

Efter knap 2 mdr, er mini holdet tilbage til hverdage, hvor mini loppen stadig får mindre fridag end spiloppen, fordi mini loppen har været vant til at være hjemme end i vuggstuen så længe, at hun går og kalder på mor, og det gøre ondt i hjerte, at hun savner mig, fordi hun er vant til sin mor hverdag, end vuggestuen, og det skal nok blive godt. Jeg stoler på pædagoger, og ved hvad de gøre for at give børnene det bedste dag. Hel ugen har gået godt, nu skruer vi op på hvordan det så nu vil gå bedre end før, så håber jeg at alt bliver godt næste uge. krydser finger.

Håber i havde en god Corona-tiden med jeres smukke børn og nærmest <3 Det har været super hårdt, og Corona er noget lort, og vi ikke kan en gang kramme eller noget. Det har taget hårdt på mini holdet om ikke kramme mormor og morfar eller andre nærmest, selvom de godt ved det er farlig sygdom, men mini loppen er stadig lille, til forstå det.

I Corona tiden, er det virkelig lort, weekender og ferier er rod, hel mdr uden storebror, pga. hans mor ikke tillader, mens alle forældre gøre det og afleveret deres børne til far, de fastholder som altid, på nær en vis person som ikke overholdt det, og det irriteret manden virkelig meget. Men hun skylder MEGET af weekender og ferie for det, hun holdt ham væk. Jeg er virkelig skuffet og målløs over hvor dobbeltmoral hun er, stjæler fra drengen og dovnen. Jeg hader CORONA, og det har virkelig ødelagt del af tingene, hverdagene er anderledes og mini holdet har svært forstå, ikke alt man kan komme afsted, når man helst ville undgå smitten </3

Vafler med skinke og ost

Åh, Hvor smager det himmelsk, og i skulle til prøve denne lækre vafler. Og det er en af norsk opskrift, jeg fandt, og det er fra en pinterest.
Links er Mad på bordet, Og tryk på linken, så kommer du ind <3 og du behøver ikke kun skinke eller noget, du kan blandet med noget andet, du kan lide og sådan. Jeg har ikke prøvet, men ville prøve at lave det med grønt <3

Opskrift

 • 150g hvetemel
 • 100g sammalt hvede, grovmel
 • 50g havregryn
 • 1 ts bagepulver
 • 1/2 ts salt
 • 5 dl mælk
 • 1 dl flydende margine
 • 3 æg
fyll
 • 200g revet ost
 • 150g skinke i terninger/strimler
 • 3 forårsløg i skiver ( jeg har udelade det)

Bland hvedemel, sammalt mel, havregryn, bagepulver, salt sammen. Bland æg, mælk og flydende margine sammen, og hæld det ned i det tørre ingredienser.
Jeg har bare blandet skinke og ost sammen med drejen, da det er letter for mig, men behøves ikke. Der er video, hvordan man gøre <3

Hjemmelavet Frikadeller

Hjemmelavet frikadeller er det bedste, og det smager godt. Og pigerne er vilde det det. Og spise gerne mere. Men har også lavet mini frikadeller, de elsker det. I skal prøve denne lækkert opskrift.

Opskrift:

 • svinefars
 • æg
 • havregryn
 • mel
 • mælk
 • løg
 • salt og peber

bland det hele sammen, og røre det rundt. Så er det klar til på panden og stege. Brug spiseske og teske, til forme frikadeller. Teske er til mini frikadeller <3

Bacon twister

Hej (:

Kender i sådan en lækkert snacks? – det kan også bruge som frokost, hvis man ikke rigtig gider ha noget særlig. Så er denne Bacon twister lige så gode og mætte, hvis man ville spise som det her! 🙂

Opskrift er simple, og MEGET nemt. Eneste du skal bruge, er 2 ting (:
Butterdrej og så bacon. Snorede det rundt, som første billeder og så ind i ovnen, til de er gyldne brun 🙂

Boon Appetit 😊

Fastelavn i dagsinstution

God dag derude, og jeg havde også skrevet at mine pigerne er blevet syge sidste uge, og først måske friske nok til komme i børnehave og vuggestuen, og være med til fastelavn, som de havde glæde sig (: Mini loppen var simple ikke rigtig friske nok til, men hun klare dagene alligevel. Begge blev hentet tidligt efter mit arbejdestid (: Og jeg synes de skal lige falde til ro, og lad kroppen komme ovenpå sygdom.

Desværre var mini loppen ikke friske nok, men hun fik alligevel lov til opleve fastelavn, og få brugt det enhjørningskostume, så det ikke skal gå til spilde. Spiloppen elsker det virkelig og har nydt. Jeg kan desværre ikke lægge billeder op, hvor de slog på tønden. men der er andre mennesker og børn der, som jeg ikke ville lægge det på, pga folks tilladelse. Sådan er det. Hvis jeg en dag kunne finde en speciel apps, som gøre at man ikke kan se dem.

Mini holdet havde en fantastisk dage og har nydt det. Spiloppen ville gerne have været der længe, men tror hun er glad for vi kom <3

Mit arbejdstøj

Hej (: jeg har som sagt fået praktik plads, for afprøve, om hvor mange timer, jeg kan holde til. Og jeg arbejder 3 timer hver mandag, onsdag og fredag, men overvejer sætte det snart til hverdag stedet 3 gange om ugen. Jeg kan kun holde til 3 timer MAX, da jeg begynder også mærke mit ryg, at jeg får smerter i ryggen, som jeg hader hver gang. Jeg kan kun holde mig i 3 timer ..

Mit praktik er i SuperBrugsen i Tranbjerg, som slagter, hvor jeg hjælper i køkken. (: Jeg synes det er udfordring og læring <3 Jeg overvejer efter jeg er godkendt til flexjob, ville jeg gerne have rigtig køkken arbejde hvor jeg ville lære om mad, men tror jeg ikke om ryggen kan holde til det. Men vi må se om hvordan det går <3 En ting af gangen ..

I dag har jeg fri, pga mini holdet er blevet syge, og manden er også blevet syge, at han ikke kunne passe dem, så jeg må melde fri og passe mini holdet mens. Men jeg glæder mig til arbejde igen på mandag, og pigerne har fastelavn på mandag, så vigtig de er blevet friskere. OG de er klar til komme afsted, hvis de ikke har feber <3 Indtil videre er spiloppen blevet friske hun ikke har feber, men mini loppen har fået feber 🙁 træls det skide sygdom, nu må det være nok.

Jeg glæder mig til sommer, hvor kulden, vinter og for meget tøj på er væk, og det bare let og sommer tøj, og ude i det dejlige vejr, og bare nyde det er skønt med det skønne solskinner og dejlige friske luft <3

Vinterferien

Vi har haft en simpelthen god vinterferie med mini holdet + bonus søn her, og vi er samlet igen <3 Skønt. Aftale med Svigermor/farmor at bonus søn og store loppen skal på mini ferier hos farmor, fra søndag til onsdag. Mini loppen skal holde mini ferie med mor alene for sig selv, og masser af opmærksomhed og forkælelse, mens store loppen får masser af opmærksomhed og forkælelse hos farmor, det bliver skønt med adskildt søskende par <3 M og F skændtes, gider ikke dele, skaber sig, så det bliver dejlig at hvert for sig indenimellem. Mini loppen er for lille til holde ferie hos farmor, fordi hun er stadig mors syg og måske problemer med sove hos nogen uden mor <3 Det må vente til hun er lidt ældre før, hun fik lov <3

Vinterferien har været skønt, mini holdet har holdt ferie til torsdag, og fredag skal de afsted <3 og mandag. Men det har været skønt, men hårdt uge <3 Glæder mig til hverdage og tilbage til børnehave og vuggestuen. F har været både svært og opdrage i øjeblikket, pga hun høre ikke efter og laver hele tiden fejl, og hun ikke lytter. Det vittiglig hårdt.

Vinterferien er slut, og tilbage til hverdagen. Jeg har fået praktik plads, og skal arbejde til jeg er godkendt til Flexjob, så det er bare at få det i huset. Jeg er super glad for det. Jeg arbejder i køkken i Kvickly indtil videre. Men det er skønt at komme væk fra huset inden i mellem, og lære noget nyt.

Imorgen skal jeg på arbejde, og jeg skal nok sende arbejdstøj og jeg glæder mig til vise jer <3

Håber i havde en god vinter ferie og nydt ferien med børnene eller uden børnene <3

Tidlig gang med køkkenet

Jeg er en heldig mor, der gerne ville hjælpe med i køkkenet. Og det var skønt. Min mindste datter ville gerne hjælpe, det gøre mig glad indeni. Den store datter har også sidde og lært at skrælle kartofler og gulerødder, da hun var mindre. Men nu er hun blevet store og kan nemt finde ud af. Nu skal den mindste også lige lære ..

Det er skønt at lære børnene, når det kommer til køkkenet, og det bliver også dejligt at en dag slipper for madlavning, og lad pigerne sørget mad en gang om ugen. Men lige pt er det vigtigt de først lære nogen ting før de kan finde ud af det. Tror det bliver omkring 10 års alderen, de kan begynde at lære at lave mad uden voksen 🙂 jeg glæder mig en dag 👍🏼

Lære i også børnene at skrælle kartofler, gulerødder i første omgang???

Sygdom ramt

Siden onsdag har det været syge, hosten og snottet er kommet frem. Og det er virkelig hårdt, at sove pga hosten. Pigerne er ved at få det bedre, evt. klar til komme i børnehave og vuggestuen imorgen (; men nu må vi lige se, hvordan hosten går i nat igen.

– nu er jeg ramt med halsen, det gøre mega ondt at synke, som om at hosten er på vej, men tro mig, hosten hos mig går der endnu længere end forventet. Det går kun væk, hvis jeg var på Penicillin. Håber ikke det er sådan. Føles som om jeg får hals brændt. Røv træls.

I dag har mini holdet været udenfor og lege, vi var ved den store legeplads, og legede, cyklede og løbe på løbehjulet. Og det var hyggen nok, og så hjem og få M til hvile sig. Men nu er det tid til slappe af og så er det sengetid om lidt 😊

Håber i havde en super dag <3 vi glæder os til weekend ..

Stærke ret / pasta ret

Her er denne ret, som kaldes skærke ret, noget af min min kæreste mor opskrift, men det er slags pasta ret . (; børnene elsker det og det hurtigt og nemt mad. Her er opskrift på det lækkert ret. Det er børnevenlig mad.

Opskrift;

1 løg

1 peber

Hakket oksefars

1 tsk oregano

1 tsk basilikum

1 tsk timain

Kvart/halv buillion tern (okse)

2-3 dl vand

1-2-3 tsk tomat pasta, evt smag til.

Salt og peber

Det du skal gøre;

Du skal steget løgnagtig peber til bløde, så hæld oksefars i og steg til de er brune. Og så hæld vand i og røre det rundt og kom tomat pasta i, og røre det rundt, og buillion terne og lad det koge. Kom oregano, timain og basilikum i og røre det rundt .. smag til hvis det er ok. Om det mangler buillion eller tomat pasta 🙂

Kog pasta efter henvisning 🙂 – og så kom pasta ned i kødsovs, og bland det og smag til 🙂

Så er det mad – bon appetit 👍🏼

Fødselsdagsbarn

Her til morgen har min lille pige fødselsdag, hun fyldte 6 år, se lige hvor glad hun er. Og på den måde er hun jo skønt pige med let temperamentsfuld. Hun kan blive gal når man siger nej og sådan. Ja det er squ hårdt sådan der, men hun er skønt. Hun har haft en super fantastisk dag, og fik rosin boller og ostehapser med i børnehave og det var hun super glad for. Og hun var også glad for at skulle have Elsa og Anna kjole på, Frozen 2 😉 hun elsker det stadig Disney.

Vi havde en skønt dag. Og F havde hygge sig i børnehave og da vi kom hjem. Hun havde bare travlt med afprøve sin nye legetøj. Men hun glæder sig til bruge det. Her i eftermiddag har hun prøvet sig frem til lave puslespil og det fungere squ ikke for hende, hun let kan blive sur og let give op, men vi hjælper da til. Og så efter aftensmad lavede vi puslespil færdig og bygge sig videre på Lego frozen 2 med smykkeskrinet .. så flot og hun er stolt over at kunne vise ..

M måtte blive hjemme trods feber i nat, men hun er vidst frisk nok til komme afsted imorgen 🙂 og tror måske F skal blive eller i børnehave? – det må vi se, hvordan hosten går ..

Godaften.

// Kamilla ❤️