Strikke og snottet

Hey there.

Jeg er gået i gang med ny projekt på lære strikke, og det var nemt perlestrik, og lærte hurtigt via YouTube, og min mor er professionel når det kommer til strikkehalløj. Denne gang er jeg gang med strikke halstørklæde i perle mønster, og er spændt på resultat, og det er en julegaver. Jeg glæder mig.

Jeg er blevet snottet, og forkølet. Det er mega træls, og især fordi jeg stadig går på arbejde, og bruger min næsespray, mens jeg er på arbejde. Drikker kaffe og te hverdag, så jeg kan blive frisk. Jeg hader snottet og nu kommer sygdom, fordi vinter og kulden er på vej 🤧 tror jeg smutter tidligt i seng, om et par timer, for skal op og på arbejde imorgen 🤧

Mit arbejdstøj

Hej (: jeg har som sagt fået praktik plads, for afprøve, om hvor mange timer, jeg kan holde til. Og jeg arbejder 3 timer hver mandag, onsdag og fredag, men overvejer sætte det snart til hverdag stedet 3 gange om ugen. Jeg kan kun holde til 3 timer MAX, da jeg begynder også mærke mit ryg, at jeg får smerter i ryggen, som jeg hader hver gang. Jeg kan kun holde mig i 3 timer ..

Mit praktik er i SuperBrugsen i Tranbjerg, som slagter, hvor jeg hjælper i køkken. (: Jeg synes det er udfordring og læring <3 Jeg overvejer efter jeg er godkendt til flexjob, ville jeg gerne have rigtig køkken arbejde hvor jeg ville lære om mad, men tror jeg ikke om ryggen kan holde til det. Men vi må se om hvordan det går <3 En ting af gangen ..

I dag har jeg fri, pga mini holdet er blevet syge, og manden er også blevet syge, at han ikke kunne passe dem, så jeg må melde fri og passe mini holdet mens. Men jeg glæder mig til arbejde igen på mandag, og pigerne har fastelavn på mandag, så vigtig de er blevet friskere. OG de er klar til komme afsted, hvis de ikke har feber <3 Indtil videre er spiloppen blevet friske hun ikke har feber, men mini loppen har fået feber 🙁 træls det skide sygdom, nu må det være nok.

Jeg glæder mig til sommer, hvor kulden, vinter og for meget tøj på er væk, og det bare let og sommer tøj, og ude i det dejlige vejr, og bare nyde det er skønt med det skønne solskinner og dejlige friske luft <3